Massage

Om totaal te kunnen ontspannen en spieren en pezen het herstel te geven dat ze nodig hebben na dagelijkse inspanning zijn een aantal zaken belangrijk:

Een rustige ruimte, een comfortabele behandelbank en de expertise van een masseur. M/V Optimal Comfort heeft het in huis!
Heerlijk rustige ruimtes, de LEMI behandelbanken én de expertise van een ervaren (sport)masseur en een schoonheidsspecialiste…

Geen lange reis meer naar een verre sauna, maar gewoon in Heemstede terecht kunnen voor de toegewijde inzet van Araff Baksoellah, één van ’s lands beste masseurs en schoonheidsspecialiste Myra Engelen!

Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid. Tijd investeren voor ontspanning is een investering voor de langere termijn en zorgt voor een goede gezondheid.

Klassieke massage. Een massagebehandeling ontspant de spieren waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te herstellen. Het lichaam voelt hierdoor prettiger aan en kan beter worden belast.

Sportmassage is bedoeld voor zowel recreatieve sporters als mensen die hun sport op hoger niveau beoefenen. Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastingsverschijnselen met als gevolg achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt.

Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en neemt de kans op blessures aanzienlijk af.

Pre-massage peeling is bedoeld om de massage te optimaliseren en u langer te laten genieten van de effecten van de behandeling. Met een fijne scrub op basis van plantaardige oliën en het speciale ”Oligomer”, ster ingrediënt van Phytomer, wordt uw huid gezuiverd, gevoed en gepolijst….

Alle varianten massage kunnen in blokken van 30, 60 en 90 minuten geboekt worden. Wij reserveren dan graag extra tijd (15 min.) om u de gelegenheid te geven na afloop in alle rust nog wat te drinken. Komt u vanuit uw werk, dan kunt u in deze extra tijd van de (stoom)douche gebruik maken. Wilt u de behandeling upgraden met een pre-massage peeling dan kunt u dat aangeven bij boeking.

60 minuten massage € 77,50
90 minuten massage € 107,50
120 minuten massage € 137,50